Wie zijn wij?

Onze inzet wordt gekenmerkt door "Betrokkenheid”, "Passie”, "Toewijding” en "Vakmanschap”. Deze kernwaarden zijn ook terug te vinden in onze vier C’s van "Quattro C finance”.

Met plezier ons werk doen; toegewijd, energiek en betrokken is waar we ons elke dag voor inzetten! Zoals al in verschillende studies is aangetoond, hebben bevlogen medewerkers een positieve invloed op de prestaties van de organisatie. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat de bevlogenheid erin blijft. En daar zetten we ons dagelijks voor in.

"Bevlogenheid is een positieve toestand van opperste voldoening, die wordt gekenmerkt door vitaliteit, toewijding en absorptie.” (Schaufeli & Bakker, 2010).


Mervin Haans

mervin-haans

Als controller, richt ik me op business, financieel -en operationeel management. Hierbij heb ik continue focus op het verbeteren van de organisatie. Dit om de doelen van zowel de organisatie als haar stakeholders te behalen. Doelen stellen, voortgang monitoren, voortgang vaststellen en daar waar nodig bijsturen is hierbij het middel. De nadruk leg ik hierbij op samenwerking met directie, management, medewerkers en overige belanghebbenden. Het versterken van elkaar zie ik namelijk als randvoorwaarde om de organisatie vooruit te helpen. Ik hecht daarbij veel waarde aan een goede sfeer, waarbij iedereen zijn/haar uiterste best doet en een stapje extra wil zetten daar waar nodig. Sfeer zie ik als een van de bepalende factoren voor succes van de organisatie.

Ik geniet ervan een bijdrage te leveren aan een bedrijf of onderdeel, zodat deze kan groeien en excelleren.


Download hier mijn CV